Soliteint

Visszatérítési politika.

 

Szállítás 2-3 napon belül - 30 000 Ft megrendelés esetén ingyenes szállítás

A termékek az átvételtől számított harminc napon belül cserélhetők. A termékek harminc napon belül természetes állapotukban, felbontás nélkül cserélhetők. Amint megkapták, helyettesíthetők lezárt tartályokkal. Nem helyettesíthetők a következő esetekben:

1. Az áru jellege, jellemzői, csomagolása vagy csomagolása kizárja annak cseréjét vagy visszaszolgáltatását, vagy lehetetlen az árut visszahelyezni abba az állapotba, amelyben szerződtették.

2. Az áru gyorsan romlandó fogyasztási cikk.

3- Az áru a fogyasztónak felróható okból nem olyan állapotban van, mint az eladás időpontjában

Szállítás és fizetés

Online áruházunk számos szállítási és szállítási lehetőséget kínál. Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő szállítási módot, láthatja a termék(ek) teljes összegét és a szállítási díjat.

A feltüntetett szállítási díjak belföldi címre történő szállításra érvényesek, és tartalmazzák a csomagolási díjat.

A szállítási idő a megrendeléstől számított 3-5 munkanap.

Fontos! A szállítási díj egy alkalomra vonatkozik!

Amennyiben az átvételi helyről vagy a csomagautomatából a megadott határidőn belül nem veszik át a csomagot, vagy a futár nem találja a címzettet, ebben az esetben a partner visszaküldi nekünk a csomagot. Ebben az esetben visszatérítés nem lehetséges!

Kérheti csomagja újbóli kézbesítését, de ebben az esetben az újbóli kézbesítés költsége a Vevőt terheli. Kérjük, hogy a második szállítás díját banki átutalással előre rendezze! A sikeres fizetés után csomagját újra elküldjük.

A Szolgáltató, a Soliteint cosmetics Kft. minden esetben gondoskodik a termékek megfelelő csomagolásáról és mielőbbi átadásáról a futárnak.

A szállítás során okozott sérülésekért, károkért minden esetben a szállítást végző partner vállal felelősséget. Ha csomagja sérült vagy elveszett, kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A Soliteint cosmetics Kft. nem vállal felelősséget a csomag kézbesítését követően keletkezett károkért. A szállításból eredő kár esetén utólagos panaszt jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

0